Ontruiming

Ontruiming

Ontruiming
Het zelf ontruimen van uw woning kost tijd, zorg en energie. Wij zijn gespecialiseerd in het snel en vakkundig leeg & bezemschoon opleveren van uw woning. Vaak is er sprake van een grote tijdsdruk en emotionele omstandigheden. Wij nemen u graag de zorg voor de ontruiming uit handen, zodat u zich kunt concentreren op andere, persoonlijke zaken. Wij bieden u een totaaloplossing voor het ontruimen van uw woning of andere ruimte.

Hoe werken wij?
De mogelijkheden voor de woningontruiming bespreken wij altijd eerst telefonisch. Wij maken dan een afspraak met u om de woning te komen bezichtigen. Tijdens deze afspraak bespreken wij welke werkzaamheden er verricht moeten worden en hoe de woning opgeleverd moet worden. Dit kan afhangen van het soort woning. Als het gaat om een woning die de verkoop in moet, dan kan het voor de waarde van de woning beter zijn om bijvoorbeeld de vloerbedekking te laten liggen en de lampen te laten hangen. Bij een huurwoning is het juist vaak de bedoeling dat de woning volledig kaal wordt opgeleverd. De werkzaamheden worden afgestemd op uw wensen en de eventuele adviezen van de makelaar.

Waar gaat de overgebleven inboedel naartoe?
Wij vinden het belangrijk om zo weinig mogelijk bruikbare spullen weg te gooien. Veel mensen en instanties zijn heel blij met uw gebruikte spullen, of het nu inboedel, huisraad of kleding is. Wij kopen uw inboedel niet op, maar kunnen de spullen wel naar de Kringloopwinkel of liefdadigheidsinstellingen vervoeren. Als uw spullen stuk zijn of niet meer hergebruikt kunnen worden, zorgen wij voor afvoer naar de plaatselijke afvalverwerking.

Vrijblijvende offerte
Wilt u graag weten wat de kosten zijn voor een huisontruiming of een bedrijfsontruiming? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. Een offerte is bij Cornellie’s altijd gratis en geheel vrijblijvend. Wij helpen u heel graag snel verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0615412415 

Stuur een appje!