Particuliere verhuizing

In zowel binnen- als buitenland

Particuliere verhuizingen

Beoordeeld met:

5/5
0
Tevreden klanten!
0
Dagen per jaar beschikbaar
0 +
Jaar ervaring
0
Professionele verhuizers
verhuizen

Verhuizen tegen scherp tarief

De particuliere verhuizing is een verhuizing die wij bij Cornellie’s het meeste uitvoeren. Dit zijn de simpele verhuizingen van a naar b. Natuurlijk is geen enkele verhuizing hetzelfde. Het maakt niet uit wat u precies van ons verwacht. Zo kunt u alleen een aantal grote meubels door ons laten verhuizen of de hele inboedel door ons te laten verhuizen.

Bij Cornellie’s vinden wij het enorm belangrijk dat de verhuizing zorgvuldig wordt gedaan. Daarom zullen wij ruim de tijd nemen om uw verhuizing te realiseren. Verder zorgen wij er ook voor dat al uw meubels met zorg vervoerd worden.
De kwetsbare meubels en andere inboedel kan ingepakt worden in verhuisdekens om vervolgens geseald te worden.

Dit zorgt ervoor dat uw kwetsbare meubels altijd veilig vervoerd worden!

Klantbeoordeling

Wat onze klanten van ons vinden

rakesh

Rakesh

Den Haag --> Leidschenveen

They helped us with moving. We liked them so much they came back to fix some furniture to the walls and ceilings and dispose our garbage. Very professional. Nothing is too crazy for them. Good price compared to others. Highly recommended.

Dana

Dana

Rotterdam --> Mallorca

Dit verhuisbedrijf heeft me fantastisch geholpen met een verhuizing van Rotterdam naar Mallorca. Alles netjes op tijd, alles volgens afspaak voor een goede prijs. Betrouwbaar en werken snel en netjes, geen vraag is teveel.

verhuis klant rodrigo

Rodrigo

Den Haag --> Amsterdam

Neal and his co-workers did a great job in my recent move. They were very flexible with changing dates and times on short notice without additional costs. On the day of the move, they were efficient, quick, careful and professional. The furniture was put in place in the new house even when I changed my mind a couple of times. They went beyond their duty to help where needed and even carried some old stuff to the trash dump. But while I expected the move to be done professionally and efficiently, I didn't expect it to be fun, which in the end it was due to the nice, polite, helpful, smiling and informal attitude of Neal and his staff. 100% recommended!

monique

Monique

Den Haag -->Den Haag

Wat een aanrader, doe jezelf een plezier en boek dit verhuisbedrijf. Mega-flexibel, tot op de dag van de verhuizing zelf. Onze verbouwing liep flink uit en onze spullen konden gelukkig in de opslag van Cornellie’s. Deel moest verhuisd worden naar het nieuwe huis, twee weken later weer een lading vanuit de opslag. Voor Neal en Barend was dit geen enkel probleem, tot op het laatste moment konden we aangeven hoe & wat. Kortom, scherpe prijs voor een superservice, ik ben fan.

0
Tevreden klanten!

Wat houdt een particuliere verhuizing in?

Een particuliere verhuizing is een verhuizing die u als consument naar een andere locatie in Nederland kan hebben. De particuliere verhuizing houdt eigenlijk altijd in dat u van een woning naar een ander woning verhuisd.

Het prettige aan een particuliere verhuizing is dat dit meestal in één dag geregeld kan worden. Voordat deze verhuisdag gepland kan worden, is het natuurlijk wel belangrijk dat er een planning gemaakt wordt. Door contact met ons op te nemen, kunt u direct de mogelijkheden van ons ontvangen!

Het maakt niet uit wat de afstand van de verhuizing is. Als u van het noorden van Nederland naar het zuiden wilt verhuizen, kunnen wij u hier ook bij helpen. Het grote verschil is wel dat de vervoerskosten hier wat hoger door worden.

Verhuizen
Verhuizen

Welke diensten bieden wij aan voor een particuliere verhuizing?

Als u het heeft over een particuliere verhuizing, zijn er een aantal specifieke diensten die wij te bieden hebben. Hieronder hebben wij de diensten staan die wij aanbieden voor een particuliere verhuizing!

Verhuizen houdt in dat inboedel van a naar b verplaatst wordt. Daarom is dit ook één van de belangrijkste diensten die wij aan te bieden hebben. Hierbij is het mogelijk om het volledige verplaatsen van uw inboedel aan ons over te laten. Als u ook zelf wat wilt doen, kunt u ook alleen het verplaatsen van uw grote inboedel aan ons overlaten.

U kunt ons als verhuisbedrijf altijd nog inschakelen als het niet helemaal lukt om uw inboedel zelf te verhuizen. Als u bepaalde meubels hebt die u niet in uw auto krijgt, kunt u ons inschakelen voor het vervoeren van deze meubels naar uw nieuwe woning.

Het demonteren van meubilair kan soms een lastig klusje zijn om te doen. Dit is niet altijd iets wat makkelijk gaat. Daarom is dit ook iets wat u aan ons over kunt laten. Als u zelf niet zo goed weet hoe een meubel uit elkaar moet, kan dit makkelijk aan ons overgelaten worden.

Voordat wij een meubel gaan demonteren gaan we wel eerst kijken of dit mogelijk is. Sommige meubels kunnen namelijk niet zomaar gedemonteerd worden. Als dit het geval is, kunnen wij altijd nog kijken naar de verdere mogelijkheden.

Het inpakken van uw inboedel is ook niet altijd even makkelijk om te doen. Inboedel kan niet altijd even makkelijk ingepakt worden. Vooral als u te maken heeft met kwetsbare meubels of inboedel, is het belangrijk dat dit veilig ingepakt worden. Voor zo’n situatie hebben wij verhuisdekens om alle kwetsbare meubels goed te verhuizen.

Ook kan inboedel geseald worden om het netjes bij elkaar te houden. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden om verschillende onderdelen van een bepaald meubel bij elkaar te houden. Hierdoor weet u zeker dat er geen inboedel verloren gaat tijdens de verhuizing!

Om inboedel te vervoeren, zijn er soms extra hulpmiddelen nodig. Zo kunnen er hulpmiddelen nodig zijn om uw inboedel in en uit de verhuiswagen te krijgen. Tijdens een verhuizing is het in- en uitladen een onderdeel dat altijd gedaan moet worden. Daarom is het wel zo prettig dat wij extra hulpmiddelen kunnen bieden waar nodig.

Waar bestaat de kosten uit?

Als u ons als verhuisbedrijf in wilt schakelen, krijgt u natuurlijk te maken met een aantal kosten. Hierbij is het natuurlijk wel zo prettig om te weten waar deze kosten uit bestaan. Bij een particuliere verhuizing bestaan deze kosten uit de volgende onderdelen:

Natuurlijk zijn de kosten ook afhankelijk van de begeleiding. Als u de verhuizing volledig uit wilt besteden, zullen de kosten natuurlijk hoger zijn dan wanneer u maar bij een deel van de verhuizing hulp wilt. Voor het beste plaatje van de kosten die u kunt verwachten, kunt u het beste een offerte bij ons aanvragen!

verhuizen

Gratis offerte ontvangen?

Besparen op uw verhuizing

Een particuliere verhuizing kan erg duur worden. Daarom vinden wij het belangrijk om u ook de mogelijkheid te bieden om te besparen op uw verhuizing. Door te besparen op uw verhuizing, kunt u dit geld namelijk in uw nieuwe huis steken.
U bent natuurlijk niet op zoek naar een goedkope verhuizing zonder professionals. Daarom zorgen wij ervoor dat u professionele verhuizers over de vloer krijgt terwijl u ook nog eens kosten kunt besparen.
Wij hebben professionele verhuizers die in een moderne verhuiswagen u kunnen helpen met de verhuizing. Als u de kosten laag wilt houden voor de verhuizing, is het mogelijk om bij ons te informeren over de mogelijkheden. Hierdoor kunt u de beste service van ons verwachten!

Gratis offerte ontvangen?

verhuizen

Vraag een kosteloze en vrijblijvende offerte aan!

Om uw verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen, komen wij altijd eerst bij u langs om te inventariseren. Door bij u langs te komen, kunnen wij een zo accuraat mogelijke offerte voor u opstellen. Als klant weet u hierdoor ook direct waar u aan toe bent.

Eventueel is het ook mogelijk om telefonisch of via de mail contact te hebben over een offerte. Hierdoor kunnen wij ook een ruime inschatting voor u maken. Door een offerte te maken, proberen wij van Cornellie’s u zoveel mogelijk duidelijkheid te geven over uw particuliere verhuizing!

Stuur een appje!