Zakelijke verhuizingen

Beoordeeld met:

5/5

Offerte opvragen

U kunt onze inboedel calculator invullen zodat wij een duidelijk beeld hebben om een vrijblijvende offerte te maken.

Contact

U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken zodat wij bij u thuis komen om alles te bespreken en op te nemen.

Direct bellen

Wij kunen telefonische bellen/facetime/video door uw inboedel heel gaan om zo een vrijblijvende offerte op te maken.

Beoordeeld met:

5/5
Zakelijke verhuizingen
0
Tevreden klanten!
0
Dagen per jaar beschikbaar
0 +
Jaar ervaring
0
Professionele verhuizers
verhuizen

Verhuizen tegen scherp tarief

Een zakelijke verhuizing is een verhuizing die voor veel stress kan zorgen. Dit komt omdat tijdens de verhuizing van uw kantoor de zaken gewoon doorgaan. Aangezien u constant bezig bent met uw klanten en continuïteit, is het belangrijk dat u zich hier niet zo druk om hoeft te maken.
Door Cornellie’s in te schakelen voor uw zakelijke verhuizing, kunnen wij ervoor zorgen dat u zelf bezig kunt zijn met ondernemen terwijl wij het verhuizen voor u regelen. Hierdoor kunt u zelf de stress laag houden zodat u al uw energie in het ondernemen kunt steken.

Wat is een zakelijke verhuizing?

Een zakelijke verhuizing is een verhuizing voor een onderneming. Dit kan het verhuizen van een kantoor zijn, maar ook andere bedrijfsinboedel kan door ons verhuisd worden. Bij een zakelijke verhuizing gaat het altijd om het verhuizen van een bedrijf.
Er zijn verschillende momenten waarop er sprake is van een zakelijke verhuizing. Zo kan er sprake zijn van een zakelijke verhuizing als er een kantoor verhuisd wordt. Ook kan er sprake zijn van een zakelijke verhuizing bij een hotelverhuizing of een projectverhuizing.

Verhuizen
Verhuizen

Welke diensten bieden wij aan bij een zakelijke verhuizing?

Bij een zakelijke verhuizing zijn er een aantal diensten die wij aan u kunnen bieden. Om u wat meer duidelijkheid te geven, kan het handig zijn om te weten welke diensten wij te bieden hebben. Hieronder hebben we de diensten staan waar we u mee kunnen helpen!

Als je aan een zakelijke verhuizing denkt, denk je meestal aan een verhuizing naar een ander pand. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een verhuizing naar een ander pand. Voordat wij aan de slag gaan met een verhuizing naar een ander pand, vinden wij het belangrijk om een plan op te stellen.
Aan de hand van het plan kunnen wij aan de slag gaan met de verhuizing. Als het gaat om een kantoorverhuizing kunnen wij ervoor zorgen dat de werkplekken weer ingericht zijn zodat u na de verhuizing direct weer aan het werk kunt gaan in uw nieuwe kantoorgebouw.
Ook bij een hotel- of projectverhuizing zorgen wij ervoor dat een plan wordt opgesteld zodat alles na de verhuizing ook weer direct goed voor u geregeld is.

In sommige gevallen wordt er een verhuizing in hetzelfde pand gerealiseerd. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden door naar een andere verdieping te verhuizen. Als u uw bedrijf aan het uitbreiden bent, kan een verhuizing binnen hetzelfde pand soms ideaal zijn om voor te gaan.

Door Cornellie’s in te schakelen voor een verhuizing in hetzelfde pand, kunt u zelf bezig zijn met het ondernemen terwijl de verhuizing voor u geregeld wordt. Als u een aantal afspraken wilt maken voor de verhuizen, willen wij dit graag voor u regelen!

Als u een bepaalde plek heeft waar u de kantoorinboedel wilt hebben staan, kunnen wij dit voor u op de juiste plek zetten. Door samen een plattegrond op te stellen met de plekken waar bepaalde inboedel moet komen, zullen wij dit voor u op de juiste plek zetten.

Door dit goed voor te bereiden, kunnen wij ervoor zorgen dat uw zakelijke verhuizing zo soepel mogelijk loopt. Wij vinden het belangrijk om de voorbereiding in overleg met elkaar te doen. Door dit goed te overleggen, kunnen wij er namelijk voor zorgen dat het plan ook soepel kan verlopen.

Bij een nieuw kantoor horen soms ook een nieuwe inboedel. Dit komt omdat een nieuwe inboedel ervoor kan zorgen dat uw kantoor er weer helemaal professioneel uit komt te zien. Als u niet zo goed weet wat u met uw oude kantoorinboedel moet, kunt u dit aan ons overlaten.

Wij kunnen u namelijk goed helpen met het afvoeren van uw oude kantoorinboedel. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat we de oude locatie van uw bedrijf volledig leeg opleveren. Hierdoor weet u zeker dat deze er weer goed uitziet voor de verhuurder.

Het vervoeren van inboedel gaat niet altijd even makkelijk. Dit heeft ermee te maken dat het vervoeren van uw inboedel iets is wat enorm veel tijd kan kosten. Vooral als u problemen heeft tijdens het vervoeren van de inboedel, kan het prettig zijn om gebruik te kunnen maken van een aantal hulpmiddelen bij het vervoeren van uw inboedel.

Als u deze hulpmiddelen nodig heeft, kunnen wij u hier goed bij helpen. Wij hebben alle hulpmiddelen die u nodig kan hebben tijdens het inladen, uitladen en vervoeren van uw inboedel. Hierdoor kan u dit ook goed aan ons overlaten!

Waar bestaat de kosten uit?

Voordat u zomaar met Cornellie’s in zee gaat, wilt u natuurlijk wel weten waar de kosten uit bestaan. De kosten van een zakelijke verhuizing bestaan uit een aantal onderdelen. Zo bestaat dit uit de volgende onderdelen:

Aan de hand van deze onderdelen kunnen wij voor u gaan kijken wat de mogelijkheden zijn. De kosten waar u mee te maken krijgt, zijn ook vooral afhankelijk van de hoeveelheid begeleiding die u van ons nodig heeft. Op die manier is het namelijk mogelijk om het meeste uit de verhuizing te halen.

verhuizen

Gratis offerte ontvangen?

internationale verhuizing

Beoordeeld met:

5/5

Wij worden beoordeeld met een 4.9/5.0
(Beoordeeld door 1400+ woningeigenaren)

Rakesh
RakeshDen Haag --> Leidschenveen
Read More
They helped us with moving. We liked them so much they came back to fix some furniture to the walls and ceilings and dispose our garbage. Very professional. Nothing is too crazy for them. Good price compared to others. Highly recommended.
Dana
DanaRotterdam --> Mallorca
Read More
Dit verhuisbedrijf heeft me fantastisch geholpen met een verhuizing van Rotterdam naar Mallorca. Alles netjes op tijd, alles volgens afspaak voor een goede prijs. Betrouwbaar en werken snel en netjes, geen vraag is teveel.
Rodrigo
RodrigoDen Haag --> Amsterdam
Read More
Neal and his co-workers did a great job in my recent move. They were very flexible with changing dates and times on short notice without additional costs. On the day of the move, they were efficient, quick, careful and professional. The furniture was put in place in the new house even when I changed my...
Monique
MoniqueDen Haag --> Amsterdam
Read More
Wat een aanrader, doe jezelf een plezier en boek dit verhuisbedrijf. Mega-flexibel, tot op de dag van de verhuizing zelf. Onze verbouwing liep flink uit en onze spullen konden gelukkig in de opslag van Cornellie’s. Deel moest verhuisd worden naar het nieuwe huis, twee weken later weer een lading vanuit de opslag...
Previous
Next
verhuizen

Vraag een gratis offerte aan!

Om het beste beeld te krijgen van de kosten, raden wij aan om een gratis offerte aan te vragen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen. Als u een offerte aanvraagt, komen wij graag een kijkje nemen op de locatie om een plan door te nemen. Hierdoor kunnen wij het beste beeld van de kosten geven.

Als u niet de mogelijkheid heeft om ons langs te laten komen, kunnen wij eventueel ook overleggen via de telefoon of de mail. Echter kunnen wij u hierdoor wel een minder accuraat beeld geven van de kosten. De offerte die u van ons krijgt, is altijd gratis. Hierdoor weet u ook direct waar u aan toe bent als het gaat om de kosten van de verhuizing.

Stuur een appje!