Internationale verhuizing

Beoordeeld met:

5/5

Offerte opvragen

U kunt onze inboedel calculator invullen zodat wij een duidelijk beeld hebben om een vrijblijvende offerte te maken.

Contact

U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken zodat wij bij u thuis komen om alles te bespreken en op te nemen.

Direct bellen

Wij kunen telefonische bellen/facetime/video door uw inboedel heel gaan om zo een vrijblijvende offerte op te maken.

Beoordeeld met:

5/5
Internationale verhuizing
0
Tevreden klanten!
0
Dagen per jaar beschikbaar
0 +
Jaar ervaring
0
Professionele verhuizers
verhuizen

Verhuizen tegen scherp tarief

De internationale verhuizing is een verhuizing die wij bij Cornellie’s veel tegen komen. Het is een verhuizing waarbij je van het ene land naar het andere land verhuisd. Bent u van plan om Nederland te verlaten om in een ander land binnen Europa te gaan wonen? Bij Cornellie’s helpen we u hier graag mee!
Bij Cornellie’s is de internationale verhuizing al menig keren voorgekomen. Door de jaren heen hebben internationale verhuizingen ons al naar verschillende landen binnen Europa gebracht. Een verhuizing kan al veel geregel zijn. Vooral als u naar het buitenland verhuisd kan dit veel meer worden.

Daarom helpen wij u graag met het uit handen nemen van uw verhuizing naar het buitenland. Zo kunt u het vervoeren van al uw inboedel aan ons overlaten. Hier helpen wij u graag bij!

Neem contact op voor de mogelijkheden! 

Wat houdt een internationale verhuizing in?

Een internationale verhuizing is in principe gewoon een verhuizing naar het buitenland. Wij doen hierbij vooral de verhuizingen naar andere landen in Europa. Hiernaast kunnen wij u ook helpen met het vervoeren van uw inboedel overzee.

Verhuizen
Verhuizen
Als u vanuit Nederland naar het buitenland wilt verhuizen, kan dit nog best een klus zijn. Elke keer heen en weer rijden met de auto kan namelijk erg veel tijd kosten. Daarom helpen wij u graag met een internationale verhuizing.  Er zijn verschillende landen in het buitenland waar wij door een internationale verhuizing zijn geweest. Dit zijn vooral landen in Europa die relatief in de buurt te vinden zijn. Hierbij moet u denken aan de volgende landen:
  • België 
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Luxemburg
  • Groot-Brittanië
Doordat wij gespecialiseerd zijn in verhuizingen in het binnen- en het buitenland, kunt u de volledige internationale verhuizing uit handen geven. Heeft u zorgen over een verhuizing naar Groot-Brittanië? Wij hebben verschillende contacten met douane expediteurs in Nederland en Groot-Brittannië.

Natuurlijk kan u ook vanuit het buitenland naar Nederland verhuizen. Ook hiervoor kunt u Cornellie’s inschakelen. Doordat wij met veel toewijding en nauwkeurigheid werken, kunt u dezelfde kwaliteit bij internationale verhuizing verwachten als bij een nationale verhuizing.
Door contact met ons op te nemen, kunt u zien wat de mogelijkheden zijn met een internationale verhuizing. Als u vanuit een Europees land naar Nederland wilt verhuizen, kunnen wij u ondersteunen met de verhuiswagen.
Als u vanuit het buitenland uw inboedel overzees wilt verschepen, kunnen wij vanuit Nederland u helpen met het vervoeren van de inboedel vanuit de haven naar uw nieuwe woning!

In sommige gevallen bent u meer op zoek naar een internationale verhuizing overzee. Hier kunnen wij u op verschillende manieren mee ondersteunen. Zo is het mogelijk om het verpakken en inladen voor overzees vervoer aan ons over te laten. Dit kunnen wij doen in een container die overzees vervoerd kan worden.
Bij het inladen van deze container is het belangrijk dat alle inboedel goed gestuwd is. Dit zorgt er namelijk voor dat er geen schade ontstaat tijdens het transport. Een schip kan flink heen en weer geschud worden door de zee. Als uw inboedel dan ook heen en weer geschud wordt, kan dit veel schade veroorzaken.
Door alles goed door ons te laten stuwen, zorgt u ervoor dat er geen schade aan uw inboedel veroorzaakt kan worden. Naast dat wij uw inboedel voor u kunnen stuwen en inladen, is het ook mogelijk om het vervoer vanuit de container naar uw nieuwe woning bij ons uit te besteden.

De douane bij een internationale verhuizing

Bij een internationale verhuizing kan de douane een puntje zijn waar je niet zoveel zin in hebt. De douane kan ervoor zorgen dat je veel moet regelen en de communicatie loopt niet altijd even lekker. Daarom is het mogelijk om het contact met de douane bij ons uit handen te geven

Door onze contacten met de douane in Nederland en het buitenland, kunnen wij u hier goed bij helpen. Wij hebben een aantal professionele verhuiscoördinators. Deze zijn gespecialiseerd in contact met de douane. De verhuiscoördinator kan u helpen met het in- en uitklaringsproces.

Als u ons inschakelt voor een internationale verhuizing, kunnen wij voorkomen dat u tijdens de verhuisstress ook te maken krijgt met de stress van het contact met de douane en andere problemen tijdens het emigreren.

Waar bestaan de kosten van een internationale verhuizing uit?

De kosten van een internationale bestaan uit een aantal onderdelen. Het is vooral afhankelijk van welke dingen u onze hulp bij wilt krijgen. De kosten kunnen uit verschillende onderdelen bestaan. Het is vooral afhankelijk van de diensten die u van ons nodig heeft.
Wij vinden het erg belangrijk om erg zorgvuldig en professioneel te werk te gaan bij een internationale verhuizing. Zodra dit niet op de juiste manier gedaan wordt, is de kans namelijk aanwezig dat er fouten gemaakt worden bij een internationale verhuizing. Als u meer zekerheid wilt hebben over uw internationale verhuizing, kunt u daarom goed bij ons terecht!

De kosten van een internationale verhuizing zijn afhankelijk van een aantal onderdelen. Zo is het hierbij belangrijk om naar de volgende onderdelen te gaan kijken:

verhuizen
internationale verhuizing

Beoordeeld met:

5/5

Wij worden beoordeeld met een 4.9/5.0
(Beoordeeld door 1400+ woningeigenaren)

Rakesh
RakeshDen Haag --> Leidschenveen
Read More
They helped us with moving. We liked them so much they came back to fix some furniture to the walls and ceilings and dispose our garbage. Very professional. Nothing is too crazy for them. Good price compared to others. Highly recommended.
Dana
DanaRotterdam --> Mallorca
Read More
Dit verhuisbedrijf heeft me fantastisch geholpen met een verhuizing van Rotterdam naar Mallorca. Alles netjes op tijd, alles volgens afspaak voor een goede prijs. Betrouwbaar en werken snel en netjes, geen vraag is teveel.
Rodrigo
RodrigoDen Haag --> Amsterdam
Read More
Neal and his co-workers did a great job in my recent move. They were very flexible with changing dates and times on short notice without additional costs. On the day of the move, they were efficient, quick, careful and professional. The furniture was put in place in the new house even when I changed my...
Monique
MoniqueDen Haag --> Amsterdam
Read More
Wat een aanrader, doe jezelf een plezier en boek dit verhuisbedrijf. Mega-flexibel, tot op de dag van de verhuizing zelf. Onze verbouwing liep flink uit en onze spullen konden gelukkig in de opslag van Cornellie’s. Deel moest verhuisd worden naar het nieuwe huis, twee weken later weer een lading vanuit de opslag...
Previous
Next

Gratis offerte ontvangen?

verhuizen

Vraag een kosteloze en vrijblijvende offerte aan!

Om uw verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen, komen wij altijd eerst bij u langs om te inventariseren. Door bij u langs te komen, kunnen wij een zo accuraat mogelijke offerte voor u opstellen. Als klant weet u hierdoor ook direct waar u aan toe bent.

Eventueel is het ook mogelijk om telefonisch of via de mail contact te hebben over een offerte. Hierdoor kunnen wij ook een ruime inschatting voor u maken. Door een offerte te maken, proberen wij van Cornellie’s u zoveel mogelijk duidelijkheid te geven over uw particuliere verhuizing!

Stuur een appje!